Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Directeuren met vliegende start

Directie management ad interim
Nieuwe directeuren en managers zijn niet altijd snel te vinden. Het inzetten van een tijdelijke directeur of manager kan dan een optie zijn. Het is dan wel belangrijk dat dit iemand kennis heeft van de SW-sector zodat meteen aangepakt kan worden!

Een tijdelijk directeur of manager kan onafhankelijk zijn taak doen, zonder de last van een voorgeschiedenis. Inzet op interim basis kan bovendien zorgen voor een frisse blik, nieuwe ideeën en oplossingen.

Natuurlijk heeft u een paar belangrijke voorwaarden: u wilt een duurzaam resultaat bereiken. Daarvoor is deskundigheid en ervaring nodig binnen het werkveld en op managementniveau en een goed gevoel voor de menselijke maat. Zakelijkheid met een sociaal karakter.

Lizeva stelt graag kandidaten aan u voor die aan deze criteria voldoen en die bereid zijn zich te committeren aan een taakstellende opdracht en het bereiken van een meetbaar resultaat. En natuurlijk gaat u bij zo’n belangrijke keuze niet over één nacht ijs: wij brengen u graag in contact met opdrachtgevers, waaraan wij een directeur of een manager leverden, zodat u referenties kunt inwinnen.

Wij zijn trots op het werk wat we reeds hebben neergezet.