Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Interim management voor een frisse blik

De sociale werkvoorziening is een dynamische sector waar veranderingen in o.a. wet- en regelgeving elkaar snel opvolgen. Elke verandering zorgt voor een bijsturing van het beleid en de strategie. Soms is er zelfs een ingrijpende koerswijziging nodig die grote impact zal hebben op de organisatie en uw medewerkers.

Het management en de directie zijn niet altijd in staat om dit soort cruciale beslissingen te nemen. Een tijdelijke manager kan dan uitkomst bieden. Met een frisse, onafhankelijke blik kijkt hij de organisatie in en komt met nieuwe ideeën en oplossingen om uw organisatie weer de juiste koers te laten varen. Uiteraard met respect voor uw visie, normen en waarden én met oog voor uw medewerkers. Zakelijke daadkracht met gevoel voor de mensen noemen we dat.

Waarom u voor interim management van Lizeva zou kiezen? Omdat wij de deskundigheid in huis hebben om uw SW bedrijf te helpen bij het bepalen van de juiste koers. Onafhankelijk, vol nieuwe ideeën, jarenlange ervaring binnen het Sociaal Domein, zonder het sociale karakter uit het oog te verliezen.

Heeft u ook een frisse blik nodig binnen uw organisatie? Bel naar +31 6 25490229 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .