Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Lizeva is een sprankelend bureau met innovatieve trainingen. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant en een prestatie neer te zetten waardoor we nog lang herinnerd worden.

Onze relaties werken al langere tijd met ons samen omdat ze weten dat we eerlijk zijn en heel erg goed. Onze reputatie zorgt er voor dat wij geen acquisitie hoeven te doen; dat zegt u denk ik al genoeg. Zie testamonials van cliënten.

Lizeva is opgestart door Betty Willemsen om haar specifieke kennis en kunde en die van enkele andere toptrainers en coaches te bundelen onder één marketingnaam. De Lizeva collega's versterken elkaar met hun verschillende achtergronden, opleidingen, werkgebieden, specialisaties en interesses. Zij zijn tevens een klankbord voor elkaar en delen de intellectuele kennis en informatie met betrekking tot hun specialismen. Hieruit ontstaat een collegiale, stimulerende en ondersteunde werksfeer die resulteert in vergroting en verrijking van de vaardigheden van de Lizeva collega's. Samen doet men research en ontwikkeld men met veel werkplezier vernieuwende trajecten. Dit resulteert voor de klant in bijzondere en goed doordachte maatwerktrajecten tegen scherpe prijzen.

In principe kan Lizeva een oneindige diversiteit aan trainingen en coaching leveren.