Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Lizeva Training en Coaching is een onderneming van Betty Willemsen.

Lizeva is een partner en lid van MVO Nederland (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en doet dat met DAADKRACHT.

Lizeva is ook een innovatieve MVO partner. Zo heeft Lizeva trainingen op eigen initiatief en kosten  een film ontwikkeld over ‘Pesten op het Werk' en over 'Groepsdruk' bij jongeren.  Tevens is zij erin geslaagd om een training ‘Assertiviteit' te ontwikkelen die de start-kick geeft die er werkelijk nodig is om te beginnen aan persoonlijke positieve verandering van het zelfbeeld. Honderden deelnemers hebben deze training reeds gevolgd en hun leven is er beter door geworden. Zie de testamonials.

Als bedrijf is Lizeva een actieve sponsor omdat zij reeds vanaf het prille begin in 2007 ‘De Nina Foundation' uitvoerig ondersteunt door o.a. alle secretariële, administratieve kosten van de stichting op zich te nemen. Tevens biedt Lizeva de stichting Nina Foundation kosteloos huisvesting binnen het eigen kantoor met het onbeperkte en gratis gebruik van alle materialen en goederen.

Betty Willemsen is ook oprichtster van stichting de Nina Foundation. Het belangrijkste doel van De Stichting Nina Foundation is het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van het Angelman Syndroom. Het andere doel van de Nina Foundation is het aanzetten tot delen en vergroten van kennis over het Angelman Syndroom.

Betty werkt onbezoldigd als bestuurslid bij deze stichting en is initiatiefnemer en project coördinator voor het Expertisecentrum Angelman Syndroom in het Erasmus MC-Sophia dat in 2010 is gestart.

Zij heeft 'Kids in actie' opgezet om kinderen de kans te geven zich in te zetten voor patiënten met het Angelman Syndroom. Veel acties kunnen nu kinderen zelf doen: een voetbalcompetitie, een spreekbeurt, een sponsorloop. Allemaal te goede van de Nina Foundation. De site is te zien bij www.ninafoundation.nl

Betty heeft een werkgroep samengesteld waarmee ze een informatief boek schreef voor ouders van kinderen met het Angelman Syndroom. Deze is vrij te downloaden op de site van de Nina Foundation en wordt in het Erasmus MC aan uitgegeven bij bezoek van het Expertisecentrum Angelman Syndroom.

Om de stichting een financiële constante te kunnen bieden heeft Betty Willemsen in 2007 het bedrijf Prodotti di Nina gestart die luxe producten importeerde uit Italië. De volledige winst ging naar de stichting.

Prodotti di Nina is succesvol geworden en uiteindelijk verkocht in 2009. De jaarlijkse opbrengsten uit deze overdracht gaan nog steeds rechtstreeks naar de Nina Foundation.

Alle grafische ontwerpen van zowel Lizeva Training en Coaching als de Nina Foundation worden door Betty Willemsen zelf ontworpen.