Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Krijg meer ondernemingskracht met een strategisch plan

Hoe kan uw organisatie zich onderscheiden van andere aanbieders? Waarom is het belangrijk om ook als SW bedrijf een strategisch plan op te stellen?

  • U neemt een aanzienlijke voorsprong op uw concurrentie
  • U vergroot de kans op succes
  • U gaat op een structurele manier naar uw onderneming en omgeving kijken

 

Met een strategisch plan wordt het voor uw organisatie eenvoudiger om het hoofd te bieden aan de uitdagingen die voorbij komen door de veranderingsprocessen waarin de SW sector zich bevindt.

Waaruit bestaat een ondernemingsstrategie?

Als organisatie heb je één algemene ondernemingsstrategie. Dat is de lijn die u met de hele organisatie volgt om uw klanten de beste ervaring te bieden. Binnen die algemene strategie heeft elke afdeling zijn eigen strategie, zoals marketing, finance, IT, HR en R&D. Al deze deelstrategieën moeten op elkaar aansluiten én in overeenstemming zijn met de algemene strategie. Processen worden daardoor effectiever en efficiënter wat weer goed is voor de klanttevredenheid en winstgevendheid.