Wat is Lizeva?

Lizeva is een sprankelend bureau met een innovatief aanbod. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van Lizeva is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant meer

Referenties

Strategisch Advies voor uw SW bedrijf

Welke richting gaat u op met uw SW bedrijf? Hebben alle medewerkers hetzelfde doel voor ogen? En hoe is dat doel vertaald naar een duidelijke strategie?

Het uitzetten van een strategie kan een flinke uitdaging zijn binnen een complexe omgeving zoals het Sociaal Domein. Een onafhankelijke blik van buiten de organisatie kan uitkomst bieden om de juiste koers te bepalen die naadloos aansluit bij de visie, uitgangspunten en toekomstplannen van uw organisatie. Lizeva is de linking pin tussen strategie, innovatie en operatie voor SW bedrijven en zijn de aangewezen partij om u weer op de weg te helpen.

Samen zoeken we én grijpen we kansen in de markt en vertalen deze tot acties die u gelijk kunt toepassen binnen uw organisatie. Met de implementatie sturen we op het door u gewenste resultaat zonder de medemens uit het oog te verliezen.

Laat Lizeva u helpen om het hoofd te bieden aan de strategische uitdagingen binnen uw SW bedrijf.

Bel +31 6 25490229 of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .